Search
  • Nadine

Meet the chef

Updated: Oct 9, 2020

Astăzi vreau să vi-l prezint pe Paul, omul din spatele acestui business, care se străduiește de dimineața până seara să creeze produse de care să vă îndrăgostiți pe loc.

Povestea noastră începe cu câțiva ani în urmă pe străduțele cochete din Kensington, sau poate Covent Garden, sau chiar Nottinghill Gate, nici noi nu mai știm exact – ne simțeam inspirați de toate vitrinele vesele invadate de miresme dulci pe lângă care treceam. Simțeam o energie, o vibrație comună de fiecare dată când experimentam, testam, savuram ceva bun și de calitate – o plăcere care reușea sa ne oprească gândurile într-o lume haotică, într-o perioadă nu foarte ușoară a vieții noastre de studenți pe meleagurile britanice.

Visam la un business în care să ne punem pasiunea, poate în Londra sau poate acasă, la o realitate frumoasă creată de noi. În acel moment, realitatea noastră era o combinație puternică între școală și muncă. Dimineți petrecute la universitate sau în bibliotecă, apoi metrou, apoi ore de muncă sau invers, zile întregi în care de multe ori nu reușeam nici să ne vedem. Ceea ce studiam la facultate -Paul: Artă Culinară, iar eu-Management Hotelier International, puneam în practică zilnic în restaurante și hoteluri renumite din Londra. Amestecul de gânduri, vise și emoții trăite pe meleaguri străine au dat naștere unor vibrații care ulterior au atras situații și oportunități noi în viața noastră.

Pasiunea pentru gătit a lui Paul îmbinată cu viziunea mea și aspirația plină de ardoare către o realitate visată au creat LA NADINIERE MACARONS - & more.

P.S: It's always nice to know who's behind a business.

#lanadinieremacarons53 views0 comments

Recent Posts

See All